U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

FAQ Tickets

Hoe kan ik tickets bestellen?
Wil je bij de finale van de VFO2024 aanwezig zijn? Dat kan! Er zijn circa 300 plaatsen beschikbaar voor deze toogdag van ondernemend en bestuurlijk Fryslân. Klik hier om op de juiste pagina te komen.

Ik ben onverwachts verhinderd op 16 april, mag ik mijn tickets aan iemand anders geven?
De tickets mogen overgedragen worden mits dit is doorgegeven aan de organisatie. Zij moeten namelijk de persoonsgegevens op de ticket aanpassen. Neem hiervoor contact met ze op.

Ik heb mij aangemeld, wat nu?
Na het aanmelden, ontvang je binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail inclusief e-ticket. Enkele dagen voorafgaand aan dinsdag 16 april 2024 ontvang je een mail met meer (praktische) informatie over deze dag.

Ik heb geen e-ticket ontvangen, wat nu?
Meestal komt de e-ticket – per omgaande – op het door jou opgegeven emailadres in de ‘inbox’ binnen. Afhankelijk van je mail-instellingen kan die ook in de ‘spambox’ binnenkomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op.

Er wordt gevraagd naar een kortingscode. Wat moet ik daar invullen?
Een aantal gasten (bijv. finalisten en sponsoren) hebben een kortingscode ontvangen. Deze kunnen in dit tekstveld ingevoerd worden. Heb je geen kortingscode ontvangen, dan hoef je niets in te vullen.

Ik heb dieetwensen/allergieën. Kan ik die ergens doorgeven?
Dat kan! Via info@vfo.nl kun je jouw voorkeuren doorgeven.