U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Home

Door hierboven op 'Tickets Kopen' te klikken kan je e-tickets voor de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2023 bestellen. De toegangsprijs is € 125,00 exclusief B.T.W. per e-ticket.

Wat krijg je daarvoor?
Een afwisselend programma met een bijzonder gezelschap. Op deze toogdag van het Friese bedrijfsleven verzamelen ondernemers en bestuurders zich met als verbindende factor drie top ondernemingen. Het programma is afwisselend, biedt volop gelegenheid tot netwerken, kent veel interactie en de innerlijke mens wordt op passende wijze verzorgd. Met andere woorden; jouw investering in tijd en toegangsprijs gaat jou inspiratie en contacten opleveren!

Waarom Krêftich yn elke kearn | Krachtig in elke kern?
Samenwerken maakt krachtig. Je inzet tonen, werk verzetten, klussen klaren en successen vieren. Dat doe je binnen je onderneming én dat doen we gezamenlijk binnen het MKB in Fryslân. De overheden, het brede onderwijs en de MKB-bedrijven zijn als een ketting met krachtige schakels aan elkaar verbonden.
Fryslân heeft een grote hoeveelheid krachtige kernen. Dat zijn er veel meer dan de woonplaatsen met 25.000 inwoners of meer. Vele dorpen en steden bruisen door de participatie van het daar aanwezige bedrijfsleven. De gemeente Waadhoeke is daar een mooi voorbeeld van. Natuurlijk denken we snel aan de stad Franeker, maar daarnaast zijn er nog 40 kernen. En allemaal dragen ze bij aan een krachtig MKB in Fryslân.