U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Corona Protocol

Vanaf 30 juni mogen er weer bijeenkomsten georganiseerd worden. Als bestuur en organisatie van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar zijn we blij dat we, aangepast aan de actuele situatie, de finale alsnog op dinsdag 7 september 2021 in Heerenveen kunnen organiseren. Want samenkomsten worden gemist en de behoefte aan live is groot.

Voor de finale van de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar kun je alleen toegang krijgen als aangetoond kan worden via de CoronaCheck-app dat je volledig ingeënt of recent negatief getest bent. Ook een herstelbewijs in de CoronaCheck-app kan je toegang geven. Bij de ontvangst van de finale zal de controle plaatsvinden.

Uiteraard volgen we alle regels en veiligheidsvoorschriften van het RIVM op. In samenwerking met de gemeente Heerenveen is een protocol uitgewerkt dat veilige deelname mogelijk maakt.

Voor jou als bezoeker hebben we een aantal richtlijnen opgesteld. Deze zijn:

  • Een e-ticket bestellen is verplicht, uiterlijk 1 september aanstaande.
  • Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
  • Blijf thuis als een huisgenoot koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Bij aankomst in de locatie voor de finale op 7 september dien je je te melden bij de ontvangstbalie in het Abe Lenstra Stadion, hier wordt de QR code in de CoronaCheck-app gescand.
  • Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden.
  • Volg de aanwijzingen op van de medewerkers van de finale van de VFO.
  • En bovenal: gebruik je gezond verstand zodat we met elkaar een mooie finale kunnen beleven.

Vaccinatiebewijs
U kunt uw vaccinatiebewijs inladen in de CoronaCheck-app. Met de app kan een QR-code worden aangemaakt die bij de controle wordt gescand. 

Testen voor toegang
Gasten die nog niet beschikken over een volledige vaccinatie kunnen zich laten testen bij hiervoor speciaal ingerichte testlocaties. Informatie hierover vind je op www.testenvoortoegang.org. De testgegevens kunnen vervolgens worden ingevoerd in de CoronaCheck-app.