Reserveer voor online finale

Ondernemen vraagt immer aanpassingsvermogen, zeker in 2020. Een helicopterview is wenselijk om je werkveld te scannen op nieuwe kansen. De kolibri is de enige vogel ter wereld die – door de snelheid waarmee ze haar vleugels beweegt – omhoog, omlaag, opzij en achteruit kan vliegen.

Wendbaarheid is er ook nodig geweest bij de organisatie van de finale. Door het coronavirus is nu besloten om te kiezen voor een finale online. Daarmee anticiperen we op bijeenkomen anno 2020. Er was bij overheden, sponsoren en organisatie geen twijfel of we een finale konden organiseren op 1½ meter afstand. Na de laatste persconferentie in Den Haag kregen we verschillende signalen of het wenselijk is om met ondernemend en bestuurlijk Fryslân ‘live’ bij elkaar te komen. En gevoel en perceptie nemen we serieus. Daarom wordt editie 2020 een online finale. Een aantal dingen zullen anders zijn, wat zeker blijft is een spannend programma dat resulteert in 1 winnaar.

Ben je er bij? Dit jaar hoef je geen kaart te kopen maar volg je het programma online op dinsdag 22 september 2020. Door je te registreren via onderstaand formulier wordt je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe informatie. Leuk als je er bij bent, het gaat je zeker veel inspiratie opleveren! Meer informatie over het programma lees je via bijgaande link. 

Sorry. Het opgevraagde formulier is vervallen. De uiterste datum om in te schrijven is verstreken.