Welkom!

Leuk dat je er bent. Op deze aanmeldpagina kun je je aanmelden voor het Quizinar ‘Vitaliteit op de werkvloer’.
Als je meedoet, dan krijg je binnen 1 uur vanuit drie verschillende invalshoeken concrete, relevante informatie over hoe je de werkvloer in jouw organisatie vitaler én daarmee leuker kunt maken. Je hoeft niets te weten, hebt niets te verliezen (hooguit een uur van je tijd), je kunt winnen én je kennis verrijken. Dus meld je aan! Dinsdag 15 juni, 15.30 uur gaan we live.

De drie partners
‘Vitaliteit op de werkvloer’ wordt inhoudelijk vorm gegeven door drie partners;

De Friesland, ziektekostenverzekeraar met veel aandacht voor vitaliteit van werknemers. Zij bepalen in belangrijke mate het succes van een bedrijf. De Friesland ziet de meerwaarde van samenwerking, goede zorg en vitale werknemers.

Mama Mascha, Mascha en haar team maken mensen enthousiast voor gezond, lekker en makkelijk eten. Daar wordt het leven – ook op de arbeidsvloer – leuker, gezonder en beter van. Smaakpupillen, laagdrempelig, vrolijk en verantwoord genieten passen bij Mama Mascha

Klip & Klaar Advies, specialist in arbeidsrecht. Het bedrijf ondersteunt werkgevers bij reorganisaties, ontslag, arbeidscontracten, personeelsreglementen en wetgeving. Arbeidszaken goed regelen én onderhouden in een wirwar aan regels die frequent wijzigen.

Alle drie de partijen zijn volop bezig met vitaliteit, ieder met een eigen invalshoek. In de meerkeuze-vraagstelling merk je hoe!

Quizinar
Een Quizinar is een webinar met de opzet van een pubquiz. Daarmee is het de leukste manier om informatie over te brengen. Weliswaar nog steeds via ‘het scherm’ – dát kunnen we niet veranderen – maar wel met optimale interactie. Een Quizinar vindt plaats vanuit de PlusStudio in Sneek en duurt tussen de 50 en 60 minuten maximaal. Als deelnemer doe je relevante kennis op, dat is de belofte.
Bij Quizinar geloven we in de kracht van samen verder brengen. Dus als je met meerdere partijen een thema kunt behandelen, dan wordt het voor de kijker afwisselender – dus attractiever – en is het bereik van je boodschap groter. Bij dit Quizinar zijn er – naast de presentator – drie specialisten die aan het woord komen om hun kennis te delen. Dat doen ze met behulp van meerkeuzevragen, het is niet inzichtelijk wie wat stemt. Bij een Quizinar geven de specialisten een toelichting op het goede antwoord of waarom een bepaald antwoord juist fout is. Een uurtje Quizinar vliegt in tijd voorbij door de informele sfeer met serieuze ondertoon.

QUIZINAR, de leukste manier om kennis te delen!